PKN
Protestantse Kerkgemeenschap Zoutelande
 
Boekje Veertigdagentijd Boekje Veertigdagentijd

Hoewel de samenstellingscommissie van het 40- dagenboekje 2021 niet fysiek bij elkaar kon komen is het toch gelukt om een boekje samen te stellen. Met de hulp van onze gemeenteleden is het een gevarieerd boekje geworden van gemeenteleden, die met ons willen delen waar men de hoop uit haalt in deze bizarre coronatijd. Wij hopen dat u dit jaar ook hoop uit het boekje kunt putten. Nu we niet in de kerk bij elkaar kunnen komen moeten we andere wegen zoeken om de boekjes bij u te krijgen. U kunt hiervoor terecht bij Franny Pattenier, Sloestraat 3, tel. 561847 of Ineke Kusse, Scheldestraat 7, tel. 562494.

U kunt ook een email sturen naar pastoraat@pknzoutelande.nl . 

Als u buren, vrienden, bekenden of familie een boekje zou willen geven dan kan dat zolang de voorraad strekt. Voor de drukkosten van het boekje is een vrijwillige bijdrage altijd welkom. De commissie heeft een enorme inspanning moeten doen om het geheel voor elkaar te krijgen en daarvoor onze hartelijke dank.

 

terug
 
 

Zondag
datum en tijdstip 11-04-2021 om 9.30u
meer details

Zondag
datum en tijdstip 18-04-2021 om 9.30u
meer details

Zondag
datum en tijdstip 25-04-2021 om 9.30u
meer details

 
Schikkingen 40 dagentijd
meer
 
Privacyverklaring
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.