PKN
Protestantse Kerkgemeenschap Zoutelande
 
40 dagen tijd 40 dagen tijd
Graag maak ik u bekend met het volgende: momenteel is Kerk in Actie bezig met het ontwikkelen van een ‘online-actieplatform’. Dit is een website, waarop gemeenten (met hun jeugdgroep, Bijbelkring o.i.d.) een eigen actiewebsite aanmaken om hun 40dagentijd-actie te ondersteunen in de plaatselijke gemeente . Als bijvoorbeeld een groep gemeenteleden besluit om een sponsorloop te houden voor 40dagentijd-projecten van Kerk in Actie, dan kunnen ze daarbij heel eenvoudig een actiewebsite aanmaken op dat ‘online-actieplatform’.  Eind januari is de website online en te bereiken via www.kerkinactie.nl/40dagentijdacties.
 
Op de website kunt u aangeven wat de naam is van de groep die de acties uitvoert (bijvoorbeeld: Jeugdgroep Protestantse Gemeente Amstelveen), wat u gaat doen (bijvoorbeeld: 40dagen zonder alcohol), een foto van de groep en de oproep om te sponsoren. Vervolgens kunt u deze pagina via de social media (en per mail) bekendmaken aan uw familie en vrienden.
 
Wij willen u van harte uitnodigen om van dit platform gebruik te maken. Houdt u in de 40dagentijd een actie in uw gemeente, maak dan een eigen actiewebsite aan om deze actie te ondersteunen.
 
Als u mee doet en u heeft vragen over het gebruik van het online platform, dan kunt u contact opnemen met mijn collega Annemieke van der Horst (a.vander.horst@kerkinactie.nl).
 
Overigens kan deze website ook gebruikt worden voor individuele acties, maar we willen de website graag aanbevelen aan gemeenten ter ondersteuning van plaatselijke acties.
 
Zou ik u tot slot mogen vragen om deze mail door te sturen aan degenen die daar belang bij kunnen hebben, zoals bepaalde groepen in uw gemeente of andere zwo-commissies in uw classis? Alvast bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
 
Matthijs Geluk
Gemeenteadviseur Kerk in Actie Interactief
tel: 0031 (0)6 29 39 97 98
e-mail: m.geluk@kerkinactie.nl
 
Er is nu ook een 40 dagen App.
Voor meer info: --> 40-dag-app.
 
terug
 
 

Ochtendgebed
datum en tijdstip 28-09-2022 om 8:45u
meer details

Israƫlzondag
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10:00
meer details

Filmavond
datum en tijdstip 02-10-2022 om 19.00u
meer details

 
Overzicht Kerkelijke Activiteiten
meer
 
Jaarproject Diaconie
meer
 
Privacyverklaring
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.